Bekijk ons assortiment en bestel

We kunnen bijna samen proosten!

Bierdrinken is genieten en daarin wil Brouwerij Koppijn je maximaal ontzorgen. Jullie vraag naar onze heerlijke biertjes is groot en dat waarderen we enorm! Daarom zijn we achter de schermen druk bezig met het opzetten van een webshop. Tot die tijd kun je blijven bestellen via de bestelknop.

Jij vult het bestelformulier door in te vullen wat je wilt bestellen en klikt op verzenden. Wij nemen vervolgens contact met je op om de bestelling af te ronden. Er volgt een betaalverzoek en wij zorgen dat jij zo snel mogelijk van jouw bestelling kunt genieten.

Pakket A

Deze vier op een rij is een prachtig cadeau voor de fijnproever. Vier Blonde Debutant bieren op een rij in een feestelijke verpakking. Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen!

(4x Blonde Debutant, feestelijk verpakt)

Pakket B

De echte liefhebber drinkt speciaal bier uit een speciaal bierglas. Daarom heeft Brouwerij Koppijn een origineel Koppijn glas ontwikkeld. De perfecte binnenkomer op ieder feestje.

(2x Blonde Debutant en 1 speciaal bierglas, feestelijk verpakt)

Pakket C

Dit unieke kratje, van pallethout, bevat een origineel Koppijn glas met daarbij vier heerlijke Blonde Debutant bieren. Een prachtig cadeaupakket voor elke gelegenheid.

(4x Blonde Debutant en speciaal bierglas in unieke houten krat)

Pakket D

Bij elke bierliefhebber tover je een glimlach op het gezicht bij het zien van een kratje vol Blonde Debutant bieren. Leuk cadeau om te geven of gewoon om samen te delen!

(6x Blonde Debutant in een unieke houten krat)

Plaats je order

  Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Verzendopties

  Via onze sociale kanalen

  Een hobbybrouwer met een rijke fantasie, een avontuurlijk karakter en een passie voor smaakvol bier. Deze combinatie maakt dat brouwerij Koppijn sinds 2020 zijn creatieve recepten door de brouwleiding laat stromen.

  Koppijn, gebrouwen door Rob Pijn

  De naam van de brouwerij zal menig liefhebber een glimlach op het gezicht doen toveren. Deze dubbelzinnige betekenis is een knipoog naar de naam van de brouwer die ook wel d’n Pijn wordt genoemd. Want zeg nu zelf: “Koppijn, gebrouwen door Rob Pijn”, bekt aardig.

  We laten alles brouwen naar eigen idee en recept, met mooie ingrediënten en heerlijk vers water. De beleving speelt een belangrijke rol bij het proeven van bier. Wij vinden het belangrijk om jouw zintuigen te prikkelen door al onze bieren speciaal te maken door zijn smaak, uiterlijk en de geur. Door deze factoren, creëren we een kleurrijk assortiment voor de eigenzinnige biergenieter.

  - Rob Pijnenburg

  Copyright © Brouwerij Koppijn Algemene- en leveringsvoorwaarden